Продължава издирването на 24-годишния Станислав Станчев от Пловдив. Той е в

...
Продължава издирването на 24-годишния Станислав Станчев от Пловдив. Той е в
Коментари Харесай

Съквартирантът на Станислав: Oстави ми бележка, на която пишеше, че си тръгва и че ми е благодарен за всичко

Продължава издирването на 24-годишния Станислав Станчев от Пловдив. Той е в неопределеност към този момент четвърти ден. В събота сутринта 24-годишният мъж беседва със собствен другар. Именно негови другари уведомяват полицията за изгубването му и стартират лично търсене.

През последните месеци Станислав Станчев е живеел чартърен с негов другар. 24-годишното момче е родом от пловдивското село Трилистник.

Свързахме се с кметът на селото, който описа пред, че Станислав е отгледан от баба си и дядо си, защото майка му е умряла преди няколко години. Баба му все още е в чужбина, дядо му е умрял. Единственият му непосредствен човек на 24-годишното момче е татко му. Според приятелите на момчето обаче двамата не поддържат връзки.

Станислав не е взел със себе си персонални документи, а единствено мобилен телефон, който е изключен.

Полицията също е почнала търсене.

" В събота в 6:45 часа беше последната ми връзка с него. Нямаме никаква визия къде е. В квартирата открих записка за това, че ми е признателен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си потегля - без пояснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цялостен Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, само че за мен не е било проблем да поемам сметките “, описа пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав Станчев.

Всеки, който има информация, може да се свърже с органите на реда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР